Groundhop-arrangement:
Bezoek het Cambuur Stadion nu het nog kan!

In 2024 gaat SC Cambuur verhuizen van de oostkant van Leeuwarden naar de westkant van de stad om hier een splinternieuw en multifunctioneel stadion te betrekken. Dat is met een lach en een traan, want alhoewel er enorm wordt uitgekeken naar het nieuwe stadion en alle bijbehorende mogelijkheden staat het buiten kijf dat het huidige stadion enorm gemist gaat worden.

Aan het Cambuurplein wordt namelijk al bijna honderd jaar gevoetbald en sinds de laatste verbouwing in 1995 is er eigenlijk niet of nauwelijks meer iets veranderd aan het stadion. Met vier losse tribunes in Engelse stijl, hoge karakteristieke lichtmasten en een unieke locatie midden in een woonwijk is het Cambuur Stadion een favoriet van liefhebbers en romantici.

Als je het Cambuur Stadion en de authentieke sfeer nog een keer wilt ervaren dan dringt de tijd en om deze ervaring zo uniek mogelijk te maken hebben we een nieuw concept in het leven geroepen: het Groundhop-arrangement.

Wat je hierbij precies kunt verwachten:

  • Overnachting in het Alibi Hostel Leeuwarden inclusief ontbijt en toeristenbelasting
    op een standaard 2-persoons cel.
  • Consumptie in het Café Cambuur Supporterskroeg (start).
  • Rondleiding door het stadion door een fanatieke supporter.
  • Stadion plaatsen Oost-tribune, oudste tribune van het stadion.
  • Consumptie in ’t Hertje supportershome Cambuur (afsluiting).

De kosten van het Groundhop-arrangement bedragen € 80,- per persoon (te boeken vanaf minimaal twee personen) en is er is ruimte voor slechts een kleine groep groundhoppers bij onderstaande wedstrijden.

Vul onderstaand formulier in, dan laten we zo spoedig mogelijk weten of er nog beschikbaarheid is voor de gekozen wedstrijd.