Parkeren en route

Parkeren

Dichtstbijzijnde parkeergarages bij Alibi Hostel zijn:

Helaas heeft het Alibi Hostel geen parkeerplaatsen.

Route

Openbaar vervoer

Het hostel is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station rijden om de 10 minuten bussen richting het hostel. Neem lijn 3, 8, 21, 50 of 51 uitstappen bij halte Blokhuisplein.

Energie over, met 10 minuten lopen ben je er ook!

Late check-in of rijden bussen niet? Voor weinig geld rijdt er een taxi vanaf het station naar de Blokhuispoort. Bel 06 – 4555 4555

Auto

Vanuit regio groningen

Volg de A7 en N31 naar de Drachtsterweg in Leeuwarden. Neem de afrit richting Wergea/Leeuwarden-Oost vanaf de N31. Sla rechtsaf naar de Drachtsterweg. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Aldlânsdyk. Sla rechtsaf naar de Oostergoweg. Sla rechtsaf naar het Zuiderplein. Weg vervolgen naar de Zuidergrachtswal. Sla rechtsaf naar het Blokhuisplein.

Vanuit regio Noord Holland

Neem de A7/E22 en A31, neem de afrit N31 richting Leeuwarden. Neem vervolgens de afslag Leeuwarden Noord. Weg vervolgen op de Harlingerstraatweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Heliconweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Tesselschadestraat. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Verlaatsbrug. Weg vervolgen naar de Lange Marktstraat. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Sophialaan. Weg vervolgen naar de Stationsweg. Sla linksaf naar het Zuiderplein. Weg vervolgen naar de Zuidergrachtswal. Sla rechtsaf naar het Blokhuisplein.

Vanuit regio Heerenveen

Weg vervolgen naar de A32. Neem de afslag N31 richting Leeuwarden-Oost/Hurdegaryp/Drachten. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Overijsselselaan. Volg de 2e rijstrook van rechts om rechtsaf te slaan naar de Aldlânsdyk. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Oostergoweg. Sla rechtsaf naar het Zuiderplein. Weg vervolgen naar de Zuidergrachtswal. Sla rechtsaf naar het Blokhuisplein.